<big id="b3lxl"></big>

          <big id="b3lxl"></big>

          <cite id="b3lxl"><pre id="b3lxl"></pre></cite>
          how-to-solve-samsung-sm-feeder-problems

          How to solve Samsung SM feeder problems

          243 Published by Elissa 05 20,2020

          Some solutions to solve Samsung SM feeder problems!

          Samsung SM feeder

          When we test Samsung SM feeder, we often meet some problems, I will introduce some common problems and the solutions

          1. Samsung SM feeder error message: Index error

          Solution: Since the cylinder is not reset within the specified time delay, check whether the material is reeled, and manually rotate the material belt gear to see if it is stuck

          2.Samsung SM feeder error message: yellow light

          Solution: the sensor can not detect the stop, adjust the cylinder stroke screw or check whether the sensor is good.

          3.Samsung SM feeder error message: Open error (cylinder has no action)

          ?Solution: the cylinder does not work caused the failure. Check in sequence whether the thimble is intact, whether the solenoid valve circuit is in good contact, and check the control board, the solenoid valve, cylinder, and the air supply pipeline.

          4.Samsung SM feeder error message: Open error (cylinder moves a bit)

          Solution: replace the sensor.

          5.Samsung SM feeder error message: The feed gear does not rotate or the speed is not sensitive

          Solution: Check whether there is component on the feed gear, and check whether the cylinder is fixed, the air pressure is normal, the pressure cover movement is sensitive and whether the cylinder is flexible, you can adjust the gear stroke, clean the pressure cover and do grease maintenance, if component is stuck inside the cylinder, then it need to be replaced.

          6.Samsung SM feeder error message: the light is not on

          Solution: Check the control board, re-plug or replace it,? check whether the switch is in good contact.

          7.Error message: the feeder light is green but cannot be operated

          Solution: check whether the thimble is intact and check the control board

          8.Error message: pushing the feeder gear will move back a bit

          Solution: adjust the stroke screw of the gear

          9.Error message: the center position of the component contour display is offset

          Solution: The small runner of the feeder base is hit and deformed, it can be repaired with a tool.

          How to choose used smt pick and place machine supplier

          How to choose used smt pick and place machine supplier? Many customers are curious about the ways...

          Do you like ? 300

          Read more

          How to choose used FUJI pick and place machine supplier

          How to choose used FUJI pick and place machine supplier How to choose the right? FUJI pick and pl...

          Do you like ? 290

          Read more

          SMT nozzle manufacturer for pick and place machine

          SMT nozzle manufacturer for pick and place machine Nozzle Requirements for SMT companies Economi...

          Do you like ? 251

          Read more

          Used smt euipment Juki RS-1 pick and place machine

          Used smt equipment---Juki RS-1 pick and place machine Fast Smart Modular Juki?RS-1 pick and place...

          Do you like ? 261

          Read more

          Some famous smt pick and place machine manufacturers

          Today, I'm going to introduce some famous smt pick and place machine manufacturers. 1. Juki 2. Fu...

          Do you like ? 227

          Read more

          飞艇信誉计划群